Работните денови во неделата се секогаш исполнети со многу обврски на работа и во домот. Затоа најдобро е однапред да се постават приоритети, да се испланира времето и работните обврски. Со поставување на целите и нивна организација, ќе се чувствувате задоволни, ќе најдете време за себе и нема да го трошите на неважни работи.

Колку повеќе време и љубов имате за себе, толку повеќе време ќе имате и за најблиските. Времето одвоено за себе е време за спознавање на самиот себе и преземање одговорност за својот живот и здравје.

Иако времињата секако се менуваат благодарение на новата технологија, се повеќе станува јасно дека технологијата нe ни наштетува, туку всушност ни помага да најдеме повеќе рамнотежа во нашите животи.

Затоа ти предлагаме да ја користиш мобилната апликација MyIute. Таа претставува целосно дигитално решение кое овозможува најбрзо да дојдеш до потребните финансиски средства со само неколку кликови од твојот мобилен телефон.

MyIute овозможува во секое време да се следи статусот на кредитот, да се изврши уплата на рата, да се добиваат специјални персонализирани понуди од ИутеКредит и трговските партнери во партнерската мрежа и многу други одлични поволности и бенефити.

Апликацијата е достапна за сите и истата може да се пронајде на Google Play и App Store