Бројот на трговски партнери каде може да се користи услугата IutePay станува сé поголем. Сега и Neptun со сите продажни места низ земјава е дел од IutePay, со што производите може да се купат веднаш, а да се плаќаат на рати преку производот Flexi, кој важи за суми до 150 000 ден. на 36 месечни рати. Посетете уште денес некоја од продавниците на Neptun и искористете ја понудата Lucky Days која трае до 19.06.2022.

Користењето на IutePay услугата е многу едноставно и лесно. Процесот на апликација трае кратко, а одобрувањето е за 10 минути. Потоа, потпишувате дигитално преку нашата мобилна апликација MyIute и производот е ваш.

На овој начин можете да ги купите оние производи кои ги сакате или ви се потребни и да ги плаќате на рати без да го оптоварувате месечниот буџет со еден поголем трошок.

Сите партнери и понуди можете да ги погледнете на нашата нова веб страна: https://iutepay.mk/, a редовно следете ги и нашите профили на социјалните мрежи за повеќе информации и изненадувања.

https://www.facebook.com/IutePayMacedonia

https://www.instagram.com/iutepay.macedonia/