Дали ова лето имате огормен број планови кои чекаат реализација? Можеби реновирање на домот, негово опремување со потребните апарати за домаќинство и покуќнина, патување и посета на некоја нова дестинација, реквизити за вежбање и подобрување на животниот стил… Недостатокот на финансиски средства не треба да биде пречка во нивното остварување.

Ние, во ИутеКредит го имаме решението за Вас! Постигнете чувство на безбедност и задоволство, за себе и за своето семејство затоа што ние ќе ви помогнеме во реализација на плановите.

Oдберете потрошувачки кредит на рати од ИутеКредит – најдобра финансиска поддршка во секое време.

ИутеКредит има најтранспарентна и едноставна постапка за аплицирање за кредит, без скриени трошоци и со најниска каматна стапка.

Прво, изберете го посакуваниот износ на потрошувачки кредит кој најмногу ви е потребен според вашите планови. Износот на кредит може да варира од 3.000 до 200.000 денари, а во зависност од неговата вредност, се определува и рокот на отплата до 48 месечни рати.

Нашиот калкулатор ќе Ви прикаже точна пресметка на месечната рата во зависност од одбраниот износ на кредит и рок на отплата на кредитот. За секој исплатен потрошувачки кредит, секој клиент добива договор и план на отплата за навремено следење на достасувањата на месечните рати.

Овој кредит може да биде решение кога ви се потребни пари во кеш веднаш за да ви помогне во остварувањето на вашите планови и задоволување на вашите животни потреби.

Кредит без жиранти, без дополнително обезбедување, само со лична карта. Одобрувањето на кредитот е за само 10 минути. Средствата стануваат достапни за користење веднаш!

За да заштедите време, можете да аплицирате преку нашата мобилна апликација  MyIute и да добиете исплата на кредитот по наједноставна процедура директно од вашиот мобилен телефон.

Уверете се и сами! Потрошувачки кредити на рати, без скриени трошоци, до 200 000 денари со рок на отплата до 48 месечни рати достапни онлајн IuteCredit Macedonia | најбрзо и најкомфорно!, преку мобилната апликација MyIute,  на контакт број 13 333 директно со нашиот тим на кредитни консултанти или погледнете ја мрежата на експозитури Контакт | IuteCredit Macedonia.