Ова лето Mastercard и ИутеКредит Македонија ви нудат можност да бидете дел од нови бесценети авантури и да посетите уникатни дестинации. Наградната игра на ИутеКредит Македонија и Mastercard ќе трае од 22.06 до 31.08.2022 година. Во неа учествуваат сите постоечки и нови корисници на IuteCredit Mastercard кои ќе направат 5 или повеќе трансакции над 1500 денари. Најсреќните ќе имаат можност да освојат патување и сместување за четворица во адреналинскиот парк Гардаленд во Италија, глампиг во “bubble tents” за двајца во Грција или пак забавно џип сафари за двајца на Галичица.

Сé што треба да направите за да бидете чекор поблиску до освојување на едно од овие атрактивни патувања е да ја користите вашата картичка во продажни места, за онлајн плаќање или на банкомати во земјата во периодот додека трае наградната игра.

Добитниците на наградите ќе бидат објавени на 05.09.2022 година.

ИутеКредит Mastercard може да се користи за секаков вид на плаќање во земјата и странство, подигнување на готовина од банкомат, купување онлајн, итн. На овој начин клиентите на ИутеКредит Македонија ги имаат своите средства 24/7 каде и да се, а можат да прават и дополнување на картичката со нов кеш кредит во согласност со нивните потреби.

Сите нови и постоечки клиенти можат да аплицираат за Mastercard картичка од ИутеКредит со секоја нова направена апликација за кеш кредит која може да биде преку MyIute,  онлајн на www.iutecredit.mk, во експозитурите на ИутеКредит во поголемите градови во Македонија или телефонски на 13 333.

Правилата за наградна игра може да се прочитаат на следниот линк: https://iute.link/eryB