Летото е оној период во годината кога сигурно  имате огромен број планови кои чекаат на реализација. Незаборавен одмор со своето семејство, патување кон нова дестинација, реновирање на домот, планови за планинарење, кампување или пак музички концерт…

Листата на планови и желби може да биде долга, а вашите финансиски можности ограничени. Затоа ИутеКредит Македонија нуди најдобра финансиска поддршка во секое време и ви помага во реализација на вашите планови. Одберете го својот потрошувачки кредит на рати, сега и со износи до 240.000 денари и рок на отплата до 48 рати.

Сé што треба да направите за да бидете чекор поблиску до остварување на  вашите планови и желби е да аплицирате за потрошувачкиот кеш кредит на ИутеКредит онлајнIuteCredit Macedonia | најбрзо и најкомфорно!, преку мобилната апликација MyIute која е достапна на Google Play или App Store. Можете да се јавите и на 13 333 директно за разговор со нашиот тим на кредитни консултанти или да ја погледнете мрежата на експозитури Контакт | IuteCredit Macedonia во поголемите градови во земјава. За да аплицирате за кредит потребна ви е минимална документација, односно само лична карта, а одобрувањето е за 10 минути. Одобрените средства стануваат веднаш достапни за користење. Дополнително, можете да подигнете и ИутеКредит Mastercard картичка за средства достапни 24/7.

Потрошувачкиот кеш кредит е достапен и за нови и за постоечки корисници.

Многу едноставно, лесно и брзо – изберете износ на кредит со посакуваниот број на рати и кликнете за апликација. Тимот на ИутеКредит ве очекува!