Во периодот на зголемени трошоци пред почетокот на учебната година, ИутеКредит подготви специјална понуда за своите клиенти. Од 22.08 до 19.09.2022 г. сите оние кои ќе аплицираат или ќе го потпишат договорот преку мобилната апликација MyIute добиваат -20% попуст на трошоците за кредит. Со мобилната апликација MyIute аплицирањето за кредит е едноставно и брзо, и возможно од било каде, во било кое време од денот. Сите нови и постоечки клиенти може да аплицираат за суми до 90 000 ден. на 24 рати или до 240 000 ден. на 48 рати, соодветно, а одобрувањето е за само 10 минути.

MyIute нуди голем број на поволности за корисниците – преку оваа апликација може да се следи статусот на кредитот и да се плаќаат месечните рати, а во рамките на апликацијата достапни се и голем број понуди од нашите трговски партнери.

Сѐ што треба да направите е да ја симнете мобилната апликација MyIute од Google Play или App Store, да го изберете потребниот износ на кредит согласно вашите потреби и да ја комплетирате апликацијата. По одобрување на кредиот, паричните средства веднаш стануваат достапни за користење.