Ако долго време сте размислувале да посетите барем едно од седумте познати светски чуда, сега е моментот да се одлучите. Вашето патување можете да го започнете со најблиската дестинација до Балканот, Колосеумот во вечниот град Рим во Италија. Можете да резервирате директен лет за Каиро и да ги посетите пирамидите во Гиза или пак да патувате до Пекинг и да го посетите големото архитектонско чудо Кинескиот ѕид.

Во светската понова листа се вбројуваат следните: Кинескиот Ѕид во Кина, Древниот град Петра во Јордан, Спасителот Исус Христос во Рио де Жанеиро – Бразил, Мачу Пикчу во Куско – Перу, Чичен Ица во Јукатан – Мексико, Колосеумот во Рим – Италија и Таџ Махал во Агра – Индија.

За да бидете чекор поблиску до остварување на  вашите планови и желби доволно е да ја побарате финансиската поддршка од ИутеКредит Македонија. Доволно е да аплицирате за потрошувачкиот кеш кредит на ИутеКредит онлајн IuteCredit Macedonia | најбрзо и најкомфорно!, или преку мобилната апликација MyIute која е достапна на Google Play или App Store. Воедно, можете да ја искористите промотивна понуда која е во тек и да добиете -20% попуст на трошоците сo преземање на мобилната апликација MyIute и поднесување на апликација за кредит! Аплицирањето за кредит е  достапно 24/7, лесно и брзо во секое време од денот.

За да аплицирате за кредит потребна ви е минимална документација, само лична карта или пасош. Одобрувањето на кредитот е за само 10 минути и средства стануваат веднаш достапни за користење. Дополнително, можете да подигнете и ИутеКредит Mastercard картичка за полесно располагање со одобрените парични средства додека патувате.

Сега е време да го одберете потребниот износ на својот потрошувачки кредит на рати и да започнете со реализација на своите планови и желби.

Одберете износи до 240.000 денари со рок на отплата до 48 рати и отпатувајте кон посакуваната дестинација.

Тимот на ИутеКредит ве очекува!