Во период од 22 јуни 2022 до 31 август 2022 година сите оние корисници кои направија повеќе од 5 (пет) трансакции, секоја над 1500 денари со ИутеКредит Mastercard картичката во текот на времетраењето на наградната игра, станаа потенцијални добитници при извлекувањето на наградите по електронски пат по принципот на случаен избор.

Извлекувањето се одржа  на ден 05.09.2022 година во 12 часот во седиштето на Организаторот на ул. 1732 бр.4, Ламела А/ДП бр.1 1000 Скопје-Центар, Република Северна Македонија.

Листа на добитници на награди:

  1. Патување во Гардаленд, Италија за двајца возрасни и две деца  – добитник Митко Н. со контакт број +389756659XX.
  2. Престој во Bubble Tents во Грција за две лица – добитник Фадил С. со контакт број +389722759XX.
  3. Џип Сафари на Галичица за две лица – добитник – Рената В. со контакт број +389765392XX.