ИутеКредит поблиску до своите корисници. На 2-ри Септември во Кавадарци официјално беше отворена новата 10-та експозитура на ИутеКредит Македонија.

Новата експозитура во Кавадарци се наоѓа на ул. Илинденска бр. 53 (на старата автобуска станица, веднаш до аптека Зегин) и на граѓаните им овозможува директно да се информираат и да аплицираат за најатрактивните брзи кредити на пазарот во Македонија.

Посетете нѐ и аплицирајте за кеш кредит до 240 000 денари без скриени трошоци и со рок на отплата до 48 рати.

Ширењето на ИутеКредит е пред сѐ одраз на позитивните резултати од работењето, како и заради големиот интерес на граѓаните за широкото портфолио на кредитни продукти кои ги нуди компанијата. Покрај тоа, компанијата нуди и други производи како кредит за рефинансирање на долгови од други финансиски друштва, ИутеКредит Mastercard картичка која е единствена на пазарот и овозможува бројни поволности за плаќање со одобрениот кредит, како и кредит за пензионери до 75 години. Во тек е и промотивната кампања за сите оние кои ќе аплицираат или ќе го потпишат договорот преку мобилната апликација MyIute и при тоа ќе добијат -20% попуст на трошоците за кредитот.