Овој месец ИутеКредит нуди единствена можност за бесплатна Mastercard картичка со секој одобрен кредит. Понудата важи до 20.11.2022 година.

Mastercard e интернационално етаблиран финансиски бренд, а ИутеКредит е единственото финансиско друштво во земјава кое има лиценца да издава Mastercard картички. Клиентите кои имаат Mastercard може да ги користат одобрените средства од кредитот веднаш, и да ја надополнуваат картичката со нов кредит каде и да се.

Картичката може да се користи за онлајн купување, плаќање на сметки, пазарење, или повлекување готовина од банкомати во земјата и странство.

Станувањето дел од Mastercard клубот нуди и други интересни можности, бидејќи ИутеКредит и Mastercard за своите лојални корисници овозможуваат голем број на привилегии, наградни игри со вредни и уникатни награди, изненадувања и специјални понуди.

Бесплатна картичка добиваат сите постоечки и тековни клиенти на ИутеКредит Македонија доколку аплицираат и добијат одобрување за кеш кредит. Во моментов финансиското друштво ИутеКредит нуди суми до 240 000 денари, со рок на отплата од 48 месеци.

Аплицирајте веднаш онлајн или преку мобилната апликација MyIute и станете и вие дел од Mastercard клубот на корисници. Доколку имате прашања, секогаш сме на располагање на 13 333.