Во периодот од 15.11.2022 до 31.12.2022, ИутеКредит Mastercard им овозможува на своите клиенти да станат добитници на “SMART” награди како електричен велосипед, роботска правосмукалка или пак прочистувач за воздух.

Сите корисници на ИутеКредит Mastercard картичките, кои ќе направат 5 или повеќе транскации над 1500 денари во периодот додека трае наградната игра, стануваат потенцијални добитници на современи производи кои го подобруваат квалитетот на живеење.

Добитниците на наградите ќе бидат објавени на 10.01.2023 година. Правилата на наградната игра може да се погледнат тука.

ИутеКредит Mastercard може да се користи за секаков вид на плаќање во земјата и странство, подигнување на готовина од банкомат, купување онлајн, итн. На овој начин клиентите на ИутеКредит Македонија ги имаат своите средства 24/7 каде и да се, а можат да прават и дополнување на картичката со нов кеш кредит во согласност со нивните потреби.

Сите нови и постоечки клиенти можат да аплицираат за Mastercard картичка од ИутеКредит со секоја нова направена апликација за кеш кредит која може да биде преку MyIute,  онлајн на www.iutecredit.mk, во експозитурите на ИутеКредит во поголемите градови во Македонија или телефонски на 13 333.