IuteCredit предизвик – пробај да не вриснеш!

Ако сакаш возбуда и адреналин и фан си на нашиот бренд амбасадор Игор Стефановски Иџе, тогаш го имаме вистинскиот предизвик за тебе! Пријави се за возење во тркачкиот автомобил на Иџе на професионална тркачка патека во земјава. Иџе ќе вози 5 случајно избрани учесници, а сите тие ќе добијат одлични награди. За најхрабриот учесник следи дополнително изненадување.

На овој предизвик може да се пријават сите заинтересирани со наполнети 18 години, преку коментар (име и презиме) на објавениот пост на Facebook под наслов IuteCredit предизвик – пробај да не вриснеш!

Пријавувањето за предизвикот е во период од 28.11. до 05.12.2022 година. Избраните учесници ќе бидат објавени на 06.12.2022 година. За тајмингот и денот на возењето избраните учесници дополнително ќе бидат информирани.

Организаторот на ова возење и ИутеКредит Македонија ќе ги преземат сите мерки за сигурност и безбедност при возењето.

Врзете го појасот и спремете се за едно возбудливо возење со Иџе и ИутеКредит Македонија!