iutePay продолжува и оваа година во остварување на својата визијата да стане 24/7 партнер поддржувач на e-трговијата и при тоа се залага за истакнување на оние трговци кои работат по највисоки стандарди и со тоа придонесуваат за зголемување на развојот и довербата во е-трговијата. Токму затоа, оваа година iutePay беше сребрен спонзор за наградите за најдобрите е-трговци и онлајн продавници.

Зошто трговците да одберат iutePay?

Без разлика за каков бизнис станува збор, целта секогаш е иста – зголемување на продажбата!

IutePay  е “Buy Now, Pay Later” солуција, една од најпопуларните во светски рамки. Одлична продажна алатка за бизнисите. Единствено решение на пазарот за онлајн кредитирање, бидејќи го проширува обемот на потенцијални купувачи и на тој начин, трговецот стигнува до целна група на купувачи кои претходно можеби и би се откажале од купување на одреден производ или услуга.

Што нуди iutePay?

  • IutePay е платежна солуција – лесно интегративно решение без разлика за каков вид на продавница станува збор
  • Функционира едноставно и за физички и за онлајн продажни места. 
  • Лојалност – Вашите купувачи е поверојатно да се вратат повторно кај истиот трговец доколку ја имате Smart оцијата за плаќање со 0% трошоци.
  • Зголемена продажба – Поделба на плаќањата на рати им овозможува на купувачите да потрошат повеќе одеднаш во партнерските продавници доколку ја користат опцијата Flexi со можност за отплата до 36 рати.
  • Заедничка маркетинг инвестиција – iutePay ги промовира вашите производи и/или услуги кај своjата база на клиенти.
  • Иновативно дигитално потпишување преку мобилната апликација МyIute