Минатиот месец Иуте Кредит доживеа одлично организиран тим билдинг во Боровец, Бугарија од страна на I love hiking – group Macedonia. На наше барање овој пат организаторите на I love Hicking ни организираа уште едно незаборавно тимско дружење на Лешница, бисерот на Шара. Убавина која плени со живописни пејзажи… Kарпести планински врвови, бујни и чисти планински реки, бучни водопади, стрмни падини во густа борова и букова шума. Вистинско уживање и незаборавно искуство!

Фотографиите нека ,,зборуваат’’ сами за себе.