Во период од  29-ти август до 15-ти октомври 2023 година право на учество во Наградната игра имааa сите полнолетни лица – државјани на Р. Северна Македонија кои се корисници на картичките од брендот „Mastercard“ издадени од Иуте Кредит Македонија. Корисниците на картичките од брендот „Mastercard“ издадени од Иуте Кредит Македонија учествуваа со секоја поединечна трансакција во износ поголем или еднаков на 1.500,00 денари во текот на времетраењето на наградната игра. Во наградната игра беа вклучени сите трансакции направени од страна на корисниците на картичката, на продажните места и е-commerce трансакциите (плаќање преку интернет) во земјата и надвор од неа, како и исплати на готовина од банкомат.

Извлечени се следните добитници по категорија на награди:

Главни добитници на награда – Караоке звучник PG-135 OTTO UBIT with BT:  

Катерина П. 3897X3147XX

Бојан Б. 3897X2850XX

Габриела С. 3897X2852XX

Кирил А. 3897X5949XX

Христијан Поп Ч. 3897X6780XX

Пале Ц. 3897X3865XX

Анита Т. 3897X5576XX

Слободанка П. 3897X2538XX

Главни добитници на награда – Мобилен телефон TCL 6165H 30 SE 4/64GB Atlantic Blue:

Јована У. 3897X6356XX

Јелена П. 3897X2737XX

Димитар Ѓ. 3897X2870XX

Иљаз К. 3897X3623XX

Дарко П. 3897X3066XX

Марко И. 3897X2602XX

Главни добитници на награда – Слушалки ACME BH213 Wireless On-Ear:

Ива Д. П. 3897X2891XX

Росанда Д. 3897X3689XX

Сашо П. 3897X6559XX

Даниела Н. 3897X2634XX

Енис З. 3897X9104XX

Сашо Д. 3897X2204XX

Главни добитници на награда -Тостер грил GORENJE KR1800SDP:

Тони Ј. 3897X5869XX

Ангел Д. 3897X5825XX

Гафур Р. 3897X7062XX

Слаѓана С. 3897X3025XX

Ќефает Д. 3897X4092XX

Еркан Ј. 3897X2098XX

Главни добитници на награда – Апарат за печење леб BM 910 WII:

Александар С. 3897X2471XX

Ленче З. 3897X2812XX

Горан Н. 3897X8101XX

Даниела С. 3897X3027XX

Агим П. 3897X3856XX

Ванеса А. 3897X5182XX

Главни добитници на награда – Соковик MUHLER MJ-600S 600W:

Ирена Б. 3897X4240XX

Ѓорѓи П. 3897X8534XX

Наташа А. 3897X2002XX

Иван Д. 3897X2459XX

Ивица М. 3897X2548XX

Никола С. 3897X6327XX

Главни добитници на награда – Фритеза на топол воздух GORENJE AF 1409 DB:

Мартин Д. 3897X3250XX

Јулијана Н. Б. 3897X6372XX

Назли З. 3897X3746XX

Сашко Ј. 3897X7947XX

Кренар П. 3897X2411XX

Гордана И. 3897X8582XX

Главни добитници на награда – Сецко апарат BOSCH MMR-08R2:

Тања Г. 3897X3912XX

Ѓунајдин Ш. 3897X3146XX

Љирим А. 3897X7326XX

Зоран Ј. 3897X2443XX

Адем А. 3897X5219XX

Љупчо К. 3897X7299XX

Главни добитници на награда – Кафемат за еспресо GAGGIA GRANGAGGIA STYLE BK:

Ненад А. 3897X9301XX

Шпенд М. 3897X3245XX

Сашо П. 3897X2404XX

Илда Б. 3897X8507XX

Аница Д. 3897X2340XX

Џевдет А. 3897X6438XX

Главни добитници на награда – Мулти готвач MUHLER MLC-5045:

Александар Г. 3897X5310XX

Сара С. 3897X3385XX

Лидија Н. 3897X6892XX

Атанас М. 3897X2440XX

Арлинд Џ. 3897X5659XX

Сања Н. 3897X3910XX

Добитниците на наградите можат да ги подигнат наградите лично, во просториите на Организаторот и при тоа се должни да приложат и валиден документ за идентификација.