Најповолна рата и дополнителни 10.000 денари на ваша сметка

Понекогаш желбите и соништата се многу поблиску на дланка отколку што претпоставувате.

Дали можеби го чекате вистинскиот момент? За подарок, за реновирање, за нова детска соба, за обновување на мебел, бела техника, нова гардероба или едноставно ви недостигаат средства за нешто што долго време сте си го посакувале?!

Сега е се полесно.

Искористете ја промотивната Black Friday специјална понуда на Иуте и добијте кеш кредит со 0% камата, износ до 250.000 денари, отплата до 48 рати, најповолни услови за отплата и пари достапни веднаш преку мрежата на банкомати.

На пример за износ на кредит од 30.000 ден. со рок на враќање од 12 месеци и каматна стапка од 0%, месечната рата изнесува 3.137 ден, додека административниот трошок и провизии се пресметуваат согласно официјалниот тарифник на Иуте Кредит Македонија.

Со секој подигнат кредит добивате дополнителни 10.000 денари на располагање на вашата сметка, достапни по уплатената прва рата.

Искористете ги актуелните Black Friday попусти кај нашите партнери и купувајте на рати преку Иуте во некоја од нашите партнерски продавници.

Аплицирајте онлајн , преку Myiute или со повик на 13 333!

Промоцијата важи за сите поднесени барања од 20.11. до 27.11.

Сега е вистинско време за убави нешта. Добијте повеќе, заслужувате повеќе!