ИНСТАНТ АВТОМОБИЛСКИ КРЕДИТ

Износ на кредит (Денари)

Време на отплата (Месеци)

АПЛИЦИРАЈ ДЕНЕС, ВОЗИ ДЕНЕС

Брза апликација, уште побрзо одобрување. Автомобилски кредит по најповолни услови кои ги одредувате самите вие


За автомобилскиот кредит

Инстант автомобилскиот кредит од ИутеКредит се однесува за купување на половни автомобили во Македонија од било која марка или модел на автомобили. Она што е револуционерно за Македонскиот пазар, е дека ИутеКредит инстант автомобилскиот кредит е без вообичаените обврски за купувачите, односно: – нема лизинг – нема каско осигурување – нема учество – нема трошоци за предверемена отплата!

Информации за автомобилски кредит:

  • Износ до 1 000 000 денари
  • Рок на отплата до 60 месеци
  • Фиксна каматна стапка 5%
  • APR: 33.88% (Пресметката е направена за износ од 1 000 000 ден. на 60 месеци)

Контактирај нѐ

Ти стоиме на раполагање за сите прашања

Вашата порака е испратена. Ви благодариме!