13 333      Работно време: 24/7      VIBER
ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ

Одговорнo кредитирање

  • Кредит до 250 000 МКД
  • Искористи -50% попуст на трошоци
  • Најбрза исплата за 10 минути
МКД
месеци
0 МКД/Месечно
Каматна стапка
0 %
Провизија
0 %
СВТ
0 %
Прикажи Амортизационен план
Пресметката е приближна и само за демонстративни цели. Вистинската понуда може да се разликува од условите прикажани на овој калкулатор. За лична понуда, прочитајте ги Политика за приватност, Услови за аплицирање и тарифник, Општи услови и пополнете ја апликациската форма.
* Репрезентативен примерок: За износ на кредит од 30.000 ден. и траење на кредитот од 20 месеци со фиксна год. каматна стапка од 10%, месечната рата изнесува 2.297 мкд. Вкупен износ на камата изнесува 2.698 ден., надоместок за одобрување на кредит 11.122 ден. , вкупно админ. надоместок 2 .100ден, СВТ 68,50%. Вкупен износ за враќање на кредитот 45.920 ден.