Нова Mastercard картичка

Пари достапни веднаш 24/7 од било каде веќе со твојата следна апликација за кредит

      Дознај повеќе

ИСПРАВИ СЕ!

Уживај во моментите кои ти значат со новата Mastercard картичка од ИутеКредит која ти овозможува пристап до пари 24/7 од било каде!


Најбрзо и најкомфорно

Со новата Mastercard картичка со уникатен вертикален дизајн ти нудиме можност за уште побрз пристап до финансиски средства во било кое време и било кое место, повлекување пари од било кој банкомат во земјата и во странство, како и бесконтактно плаќање и безбедно купување на интернет. 

Добиј ја картичката веднаш со твојата следна апликација за кредит која можеш да ја направиш онлајн, телефонски на 13 333 или во некоја од експозитурите на ИутеКредит.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Често поставувани прашања

Погледни видео
Контакт