13 333 Работно време: 24/7 Viber

MyIute - твоите кредити и
финансии достапни 24/7

Заштеди -10% на трошоци со MyIute. Апликацијата ти нуди можност за користење на нашите услуги и добивање на персонализирани понуди брзо и едноставно каде и да си.

phone

Преземи ја MyIute бесплатно на твојот смартфон или таблет од Google Play или App Store.

Бенефити

  • -10% пониска провизија за договори потпишани преку апликацијата.
  • Безбедно, брзо и лесно.
  • Плаќање на ратите преку апликацијата.
  • Персонализирани понуди.
  • Првото одложување на рата е бесплатно.
  • Бесплатна потврда за затворање на кредит.
  • Понуди од нашите партнери.

Стани клиент на IuteCredit

img

Симни ја апликацијата MyIute.

img

Потоа, аплицирај за кредит со внесување на твоите лични податоци и почекај известување од нас за успешно одобрување.

img

Потврди го твојот идентитет.

img

Потпиши го договорот за кредит преку MyIute.

Ако си клиент на IuteCredit

img

Симни ја апликацијата MyIute.

img

Потоа, внеси го твојот ЕМБГ и почекај да добиеш SMS со код за верификација.

img

Уживај во бројните поволности кои ги нуди MyIute.

*Пред да аплицирате за кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација. За потсетување, Ве молиме размислете внимателно за потребата да користите кредитни продукти. Пример: нов корисник за кредит од 30 000 денари со рок на отплата 12 месеци има фиксна каматна стапка од 9.5%, провизија 8 031 денар, односно СВТ е 46.24%, месечната рата е 3 170 денари, а вкупниот износ кој треба да го вратите е 38 031 денар. Калкулацијата е приближна и може да варира во зависност од дадените услови за Вас и Вашиот кредитен рејтинг.