13 333 Работно време: 24/7 24/7 Viber

Преземи ја мобилната апликација Myiute и аплицирај за посакуваниот износ на кредит. Во секое време можеш да го дознаеш и активираш твојот паричен лимит!

Заштеди време и пари со Myiute. Добивај персонализирани понуди сигурно, безбедно и во секое време.

phone

Преземи ја Myiute бесплатно на твојот смартфон или таблет од Google Play или App Store.

Бенефити

  • Безбедно, брзо и лесно.
  • Плаќање на ратите преку апликацијата.
  • Персонализирани понуди.
  • Едноставно одложување на рата.
  • Понуди од нашите партнери.

Стани клиент на IuteCredit

img

Симни ја апликацијата MyIute.

img

Потоа, аплицирај за кредит со внесување на твоите лични податоци и почекај известување од нас за успешно одобрување.

img

Потврди го твојот идентитет.

img

Потпиши го договорот за кредит преку MyIute.

Ако си клиент на IuteCredit

img

Симни ја апликацијата MyIute.

img

Потоа, внеси го твојот ЕМБГ и почекај да добиеш SMS со код за верификација.

img

Уживај во бројните поволности кои ги нуди MyIute.

*Пред да аплицирате за кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација. За потсетување, Ве молиме размислете внимателно за потребата да користите кредитни продукти.