Освој ALL INCLUSIVE Годишен Одмор Со ИутеКредит

Ова лето IuteCredit организира наградна игра за сите нови клиенти кои ќе аплицираат за кредит до 30.000 денари во период од 01.07.2018 до 01.08.2018. Со аплицирањето секој нов клиент станува потенцијален добитник на ALL INCLUSIVE годишен одмор, 7 ноќевања за двајца во Ханиоти, Грција од 19.08-26.08.2018. Повеќе информации за сместувањето погледнете тука

  • Извлекувањето на наградата ќе се врши на ден 03.08.2018 во 15:00 часот.
  • Повеќе информации за правилата за учество во наградната игра на IuteCredit прочитајте тука

 

Не биди кнап, ако ти треба лесно решение аплицирај за кредит до 30.000 денари и стани потенцијален добитник на ALL INCLUSIVE летен одмор во Грција за двајца.
Аплицирај само со лична карта, online на www.iutecredit.mk или во нашите канцеларии во центарот на Скопје и Тетово.

ОДОБРУВАЊЕТО Е ВЕДНАШ!
Со IuteCredit секогаш добивате повеќе, најбрзо и најкомфорно!