АЛЕКСПРОМ ДОО е продавница за бела техника, апарати за домаќинство, електрика, водовод и санитарија.

 

Контакт информации:

Адреса: Индустриска зона Исток бб
Тел. +38971323889

Ел. пошта: aleksprom@ymail.com

https://www.facebook.com/Aleksprom-539964916089844/