Алмак ДОО е еден од најголемите производители на мебел во Македонија. Користејќи материјали со врвен квалитет компанијата е целосно посветена на производство на мебел со врвен квалитет и во најнов тренд.

Алмак располага со 2 малопродажни салони во Струмица и нов салон во Скопје каде се изложени сите модели од производната програма на Алмак. Исто така, Алмак нуди мебел од други реномирани куќи како Forma Ideale, Jela Jagodina, Sinkro, Струма мебел, Мани – Душеци.

 

Контакт информации:

Адреса: Индустриска зона Василево
Тел. +38934326420

Ел. пошта: info@almak.com.mk

http://almak.mk/