БОКИ Компјутери е основана во 2000 година. Уште во самите почетоци таа е во постојан подем зголемувајќи ги расположливите ресурси, услугите и дејностите. Иако е направен голем исчекор нанапред, тоа сепак не значи дека БОКИ Компјутери во иднина ќе треба да вложуваат минимален напор доволен само за да се задржат веке утврдените принципи на работа. Напротив, сите постапки треба постојано да се следат и ревидираат, а потребите на комитентите треба постојано да се следат, анализираат и оценуваат. Но, најважно од се е постојаното кревање на нивото на квалитет.  Основна дејност: увоз, дистрибуција и продажба на големо и мало на компјутери, компјутерски компоненти, лап топ, таблет PC, галантерија, потрошен материјал, компјутерски бироа и столици, канцелариска опрема и др.

Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

Ул. 1-ви Мај 4-а, Струмица

Тел:  + 389 34  324435

https://www.facebook.com/bokicomputerssr/