Водомонт Буѓо е генерален овластен дистрибутер за најпознатиот бренд и производител на материјали за водовод, канализација и греење – Саника од Турција.

Првите почетоци во трговија на големо ги започнуваме во 2015 год. со преименување на фирмата во “Водомонт Буѓо” поради самото претпознатливо и професионално име. Со млад , успешен и професионален кадар на чело со новиот директор на фирмата Давид Ивановски прераснуваме во сериозна фирма со повеќе од 10.000 артикли во нашиот асортиман комплетно од наш сопствен увоз. Работиме исклучиво со професионални брендови од Македонија, Србија, Турција и Италија. Моментално располагаме со маганцински отворен простор од 1500м2 и два затворени магацини од по 300м2.

 

 

Контакт информации:

Адреса: Ленинова ББ, Куманово
Тел 1: +38978404412
Тел 2: +38970236453

Ел. пошта: kontakt@vodomontbugjo.com.mk

https://vodomontbugjo.com.mk/