ГРОС-КОМЕРЦ е продавница за родажба на комплетна опрема за купатила, бела техника и апарати за домаќинство, бои и лакови и градежни материјали.

 

Контакт информации:

Адреса: Ул. Борис Трајковски бр. 145, Скопје
Тел. +38931475590
Факс: +38931475595

Ел. пошта: contact@groskomerc.com.mk

https://groskomerc.com.mk/