Данита-Ник е партнер од Доверба во опремувањето на вашето домаќинство повеќе од 20 години. Компанијата се занимава со продажба на ТВ-апарати, ИТ опрема (компјутери, лаптопи, таблети) апарати за домаќинство, велосипеди и сл.

 

 

Контакт информации:

Адреса: ул. Септемвриска бр. 8, Свети Николе
Тел. +38932443356

Ел. пошта: info@danitanik.com

http://www.danitanik.com/