ДБД Комерц е компанија која се занимава со трговија , увоз на високо квалитетни керамички и гранитни плочки , санитарија, туш кабини, мебели за бањи, предѕидни и уградни казанчиња и опреми за уредување на купатила, како и комплетна понуда на фасадни системи, лепила за плочки, гипс картон, бои и лакови за внатрешно уредување, лакови за паркет и молеро ѕидарски алат од водечки и реномирани европски производители.

 

Контакт информации:

Адреса: ул. 7 бр. 20, Индустриска зона Карпош, Куманово
Тел. +38975318469

Ел. пошта: sales.dbdcomerc@dbd.mk

http://dbd.mk/