Авто школа ДЕИВА е основана 2001 година со единствена цел да од своите кандидати направи безбеден, вешт и совесен возач високо ниво на сообраќајна култура. Долгогодишното искуство ни потврдува дека квалитетниот начин на работа и задоволните кандидати за возачи најдобар начин да како авто школа напредуваме. Задоволниот и одлично обучен кандидат е нашата најдобра реклама која ја добиваме уште од нашите почетоци што е причина за постојаниот наш успех, напредок и развој.

Авто школа ДЕИВА ви нуди квалитетна и современа практична и теоретска обука за А, Б, Ц и ЦЕ категорија спроведена од страна на професионално обучени и лиценцирани инструктори, имено Авто школа Деива може да се пофали дека е една од првите школи чии што стручни кадри беа лиценцирани и добија лиценци како дел од измените и дополнувањата на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата се со цел зголемување на квалитетот на обуката и испитувањето на кандидатите за возачи, како и утврдување на индивидуална одговорност при евентуално незаконско постапување.

 

Контакт информации:

Адреса: ул. Бул. Јане Сандански бр. 86
Тел. +38972218399

Ел. пошта: info@avtoskoladeiva.mk

http://www.avtoskoladeiva.mk/