Салоните за мебел Евродизајн од Битола од над 1000м2, со добриот прием,вистинската услуга, квалитетот и секако големиот избор на домашен и странски асортиман, безброј модели, материјали,бои и тонови, внимателно ги задоволуваат потребите и барањата на сите купувачи. Финалниот производ е успех со врвен квалитет постигнат со меѓусебна соработка помеѓу купувачот и песоналот.

Со слоганот “Убавината и квалитетот се главна одлика кај нас” нашиот тим успешно опремил и уредил безброј индивидуални,станбени и деловни објекти.

Повелете во нашите изложбено, продажни салони.

 

Контакт информации:

Адреса 1: Поранешно Мокел, наспроти Стрелиште, Битола
Адреса 2: ул. Никола Тесла 94 Битола
Тел. +38947241241

Ел. пошта: contact@evrodizajn.com.mk

https://evrodizajn.mk/