Биана Шус е основана 1993 год. и е пионер во чевларската индустрија на Р.Македонија. Основна дејност на претпријатието е производство на женски чевли за секојдневни прилики и специјални вечерни пригоди. Тимот на Биана Шус постојано работи во чекор со времето и трендовите, тоа го докажува и препознатливоста на брендот Биана Шус женски чевли на домашниот и странски пазар.

 

Контакт информации:

Адреса: ул. Сотка Ѓорѓиоски бб, Катна гаража лок.13, Прилеп
Тел. Продавница 1: +38948410087
Тел. Продавница 2: +38931475595

Ел. пошта: eltocila@yahoo.com

https://eti.mk/