Еуромаркет 2002 е компанија се бави со продажба на големо и мало со керамички и гранитни плочки,санитарија и друга опрема за купатила,подни облоги како ламинатен под,паркет и егзотичен паркет а исто така и со сите пропратни продукти за овие подни облоги,кујнски садопери,декоративна пластична галантерија,собни(внатрешни) и надворешни врати и др.

Во склоп на Еуромаркет 2002 се наоѓа и производствен погон за производство на купатилски мебел,познат под името “Кумеди дизајн”,каде се произведува купатиски мебел со светски квалитет и со 3(три) години гаранција.

Нашата компанија е застапник и на повеќе европски,но и домашни брендови се со цел да можат нашите клиенти да добијат производи со повисок квалитет а пониска цена.

Во нашите салони можете да се снабдите со сите нешта потребни за да Вашиот дом стане токму онаков како што сте го замислиле и да биде најубавиот дом за Вас и Вашите најблиски и затоа нашиот слоган е :” УБАВОТО Е СО НАС “.

 

 

Контакт информации:

Адреса: ул. Гоце Делчев 65, Штип
Тел 1: +38978366473
Тел 2: +38931475595

Ел. пошта: info@euromarket2002.com

http://euromarket2002.com/