ИВА-КОМПЈУТЕРИ ДООЕЛ Скопје е компанија за продажба на бела техника, компјутери и соларни системи, како и монтажа на истите. Нашата компанија постои веќе 12 години на пазарот и успешно се справува со сите предизвици на поновото време, и е во постојан тек со новите технологии.

 

Контакт информации:

Адреса: ул. 8 број 137 Населба Илинден, Скопје
Тел 1: +38970338000
Тел 2: +38922571447

Ел. пошта: info@goldensun.mk

http://goldensun.mk/