Матеа стил е салон за мебел каде ќе го најдете најдоброто парче мебел за вашиот дом.

 

Контакт информации:

Адреса: магистрален пат Куманово – Св. Николе, во населба Доброшане (спроти новиот технички преглед), Куманово
Тел. +38978238373

Ел. пошта: mateastil@yahoo.com

https://www.facebook.com/mateastyle/