Фирмата НОВ МОДЕЛ , генерален застапник за KYMCO возила за Македонија.
KYMCO на нашиот пазар преку фирмата НОВ МОДЕЛ од Куманово е присутен од 1998 година.
Денеска постои сервисно – дилерска мрежа низ целата земја и е покриен скоро секој град низ државата.
Во сите продажни места е обезбеден сервис и резервни делови за сите модели од програмата на KYMCO.
Денес KYMCO произведува возила во категорија од 50-700 ccm и има над 3.000 вработени. Свои претставништва има на сите континети и над 100 земји во светот.

 

Контакт информации:

Адреса: ул. Доне Божинов бр. 29, Куманово
Тел. +38931418165
Факс: +38931418165

Ел. пошта: novmodel@t-home.mk

http://kymco.com.mk/main.html