Туристичка агенција Стаф поседува лиценца А и организира и реализира секаков тип на групни патувања. Нивната цел секогаш да обезбедат квалитет и комплетно доживување по најповолни цени, тоа ги разлкува најмногу од останатите. Секогаш се стремат во аранжманите да вклучат што повеќе услуги, а да не постојат скриени трошоци!

За време на групните патувања секогаш е присутен организатор на патувањето и професионален пратител од агенцијата, достапен за своите гости 24/7. Групни патувања на разни дестинации се организираат во текот на целата година, за време на викенди, празници, зимски одмор и летен одмор.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во туристичката агенција!

ул. Балканска. бр. 1 – Скопје

тел: +389 2 2774 371/ +389 71 451 633

http://staff.mk/