Фалкон Техникс ДООЕЛ Гевгелија е компанија за продажба на апарати за домакинство и се од бела техника, климатизација и греење.

 

Контакт информации:

Адреса: бул.Гевгелија б.б.
Тел. +38934217653

Ел. пошта: falcon_teh@hotmail.com

https://www.facebook.com/%D0%A4%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%BD-%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-426462277923141/