Дисконт Џајо е основана во 2003 година и се занимава со трговија на сувенири, цвеќе, чаши чинии, вазни, рамики и производи за домаќинството. Пред пет години се решивме да го прошириме бизнисот во областа на енергетската ефикасност и примена на обновливи извори на енергија, пред се соларни системи за производство на струја и соларни бојлери за топла вода.

 

Контакт информации:

Адреса: Индустриска зона Василево, Струмица
Тел. +38978446750

https://www.facebook.com/Diskont-Dzajo-475523455953626/