Салонот за мебел 11ти Септември – 2006, повеќе од 12 години е присутен на македонскиот пазар. Со своите 2000 м2, на своите потрошувачи им нуди најразновиден готов мебел и мебел по порачка од сопствено производство, па се до производи и од други реномирани македонски и странски фирми.

Во салонот ќе најдете: тапациран мебел, плочест мебел, трпезариски маси и столици, клуб маси, спални соби и др. Превозот и монтажата за купените производи се бесплатни.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

Василевски пат – Струмица

тел: +389 34 354 100

http://www.mebel11septemvri.mk/