Компанијата Гиззо Консалтинг како авторизиран Garmin партнер комплетно ја застапува палетата производи Garmin, обезбедува целосна техничка поддршка, сервис и обновување на картите во навигациите. GARMIN нуди најразлични smart производи за активен животен стил!


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно кај партнерот!

тел: +389 78 306 200

https://garmingps.mk/