Биана Шус е основана 1993 год. и е пионер во чевларската индустрија на Р.Македонија. Основна дејност на претпријатието е производство на женски чевли за секојдневни прилики и специјални вечерни пригоди. Тимот на Биана Шус постојано работи во чекор со времето и трендовите, тоа го докажува и препознатливоста на брендот Биана Шус женски чевли на домашниот и странски пазар.

 

Контакт информации:

Адреса: ул. 100 бр. 70A, Куманово
Тел. +38931475590
Факс: +38931475595

Ел. пошта: bianashoes@yahoo.com

https://www.bianashoes.mk