Владо Компани ДООЕЛ врши продажба на бела техника, шпорети, телевизори, мали кујнски апарати, алати, изведба и продажба на соларни и парно системи.

 

Контакт информации:

Адреса: бул. Александар Македонски бр 55, Прилеп
Тел. +38948551290

Ел. пошта: vladogligoroski@hotmail.com

https://www.facebook.com/Vladokompani.prilep/