ХД Еникс е приватна фирма која е основана во 1973 година, а од 2004 година се занимава со увоз и дистрибуција на скутери и мотоцикли. Од 2005 година е ексклузивен увозник и дистрибутер на реномираниот бренд Generic Motors од Австрија за Македонија, Србија и Црна Гора.

 

Контакт информации:

Адреса: Бул. Октомвриска револуција бб, Куманово
Тел. +38931428731
Факс: +38931428731

Ел. пошта: info@enix.com.mk

http://www.enix.com.mk/