ФОРМА НОВА, член на ТЕХА ДОО Групација Тетово, започнува со работа во 2008 година како резултат на прогресивната визија за да се приближат светските луксузни трендови на ентериерното уредување до македонските домакинства. Изминативе десет години компанијата еволуира од ден на ден за денес да брои 8.000 м2 изложбен деловен простор во кој дејствуваат 60 вработени лица, професионалци , кои се целосно посветени кон исполнување на потребите на потрошувачите и се разбира создавање на нови вредности.

Во портфолиото на ФОРМА НОВА ќе пронајдете клуб маси, тв полици, витрини, регали, детски соби, компјутерски маси, столови, комоди, полици, кујни, ормари и гардербери, брачни кревети, гарнитури, лежаи, душеци и сл.

Располагаме со продажни салони во Скопје, Тетово, Куманово и Штип.

 

Контакт информации:

Адреса: ул.Перо Наков 31 1000, Скопје
Тел. +38972321152

Ел. пошта: customercare@formanovamk.com

https://formanovamk.com/home/index