Адарма Тоби има голем избор на камини изработени по европски стандарди, како и бела техника, апарати за домаќинство, тв/аудио/видео опрема и производи за дом и градина.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

бул. 1-ви Мај бр.268 – Битола

тел: +389 47 226 456

http://adarma-tobi.mk/