АгроТехнА е семејна компанија, сопственик на брендот Мах. Покрај Мах компанијата е ексклузивен увозник и дилер на повеќе познати брендови во Македонија како Severin-Германија, Gorenje-Словенија, Varo PowerPlus-Белгија, BLIST-Србија, Termil-Србија и други. АгроТехнА е основана во 1990 година и компанијата бележи стабилен и конзистентен развој. Во Македонија таа претставува една од водечките компании за продажба на бела техника, акустика, апарати за домаќинство, велосипеди, мотори, алати за домашна и полупрофесионална употреба, мебел и се друго што е потребно за уредување на еден дом. АгроТехнА во моментов брои повеќе од 90 вработени, има 11 сопствени продавници и 30 изложбено-продажни простори кои се дел од најголемите супер маркети во Македонија. 

Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Продажните салони се на следниот ЛИНК 

 

http://www.agrotehna.com.mk/