Алекс дизајн нуди модерен мебел за комплетно опремување на домот. Во продажниот салон можете да најдете кујни, спални, детски соби, аголни гарнитури, трпезариски маси и столици.

Интенциjата на компанијата е секогаш да биде што е можно поблиску до купувачите и адекватно да одговори на нивните желби и потреби за квалитетен мебел по пристапни цени во своите домови.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажниот салон!

ул. Бутелска бр. 27 – Скопје, Радишани

тел: +389 2 2672 923/ +389 78 251 934

http://www.aleksdizajn.com.mk/