Aloha Travel е туристичка агенција која комплетно е ориентирана кон клиентите. Во својата понуда за лето тие нудат аранжани за Грција, Турција, Албанија, Шпанија и Египет. Во својата понуда имаат и комплет аранжани за егзотични дестинации, како: Бали, Малдиви, Дубаи, Тајланд и многу други.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во туристичката агенција!

ул. Благоја Тоска бр. 51 – Тетово

тел: + 389 70 683 999

http://mk.alohatravel.info/