Anhoch нуди квалитетни производи, системи кои целосно ќе ги задоволат барањата на потрошувачите, како и сервис што во секое време и на секое место ќе им излезе во пресрет на корисниците.

Високостручните кадри се целосно посветени на развојот и усовршувањето на продуктите што можете да ги купите во продажните салони. Цврстото водство несомнено се должи и на софистицираниот маркетиншки пристап, како и на строгата професионалност во работата.


Побарајте плаќање со ИутеКредит на 24 рати за износ до 120 000 денари директно во продажните салони!

Продажните салони се на следниот ЛИНК

тел: +389 2 329 66 55 / +389 2 313 52 33/ +389 2 329 01 55

https://www.anhoch.com/